ΠΡΟΦΙΛ

Η φωτογραφία μου
ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

9ος ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΔΩΡΑΚΙ

ΦΙΛΕΣ  ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!
ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ  ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΣ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΑΜΕ ΠΟΛΥ,ΟΙ ΣΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.
 ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ,ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ  ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ  ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.

 ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΤΥΣΑ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΒΑΛΑ ΠΛΕΚΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ.
 
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟ
DECUPAGE ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΟΜΩΣ
ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ.

 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ  ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ
ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.
ΕΞΙ ΠΛΕΚΤΑ ΣΟΥΒΕΡ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ.
ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ  ΤΕΣΣΕΡΑ,ΕΞΙ
ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΑΨΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΟ.
 
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ.

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

 
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ
 ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ  ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗΣΗ Η ΜΠΑΖΑΡ  ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΕΝ  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ,ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ,
ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 

 

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

4 ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ  ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΑΦΟΡΑ 4 ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΠΟΥ  ΖΗΤΟΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ  ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ  marie   ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ  ΑΚΡΙΒΩΣ
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΦΙΛΗ  ΜΟΥ MARIE.



 
 
 
Να σας γνωρίσουμε 4 πολύ γλυκά γατάκια νεαρής ηλικίας, που όπως μας είπε ο κτηνίατρος, το καθένα χρειάζεται χειρουργείο για διαφορετικό λόγο. Βρέθηκαν τον Αύγουστο αδέσποτα στο δρόμο, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, υποσιτισμένα και ταλαιπωρημένα. Προσπαθούμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να ζήσουν καλά, χωρίς προβλήματα υγείας και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.
:) χαρούμενοςΝα σας συστηθούμε λοιπόν:
Η πρώτη όμορφη κυρία στις φωτογραφίες είναι η ταρταρουγίτσα Μάνια, 1 έτους, πάντα γλυκιά, γουργουριστή κι έτοιμη κάθε στιγμή για αγκαλιές και νέες γνωριμίες. Έχει διαφραγματοκήλη με συμφύσεις μετά από σοβαρό χτύπημα στο δρόμο και δυσκολεύεται πολύ στην αναπνοή της (υποξία). Η διαφραγματοκήλη είναι σχίσιμο της μεμβράνης του διαφράγματος λόγω μεγάλης εξωτερικής πίεσης (από ατύχημα συνήθως) και εισχώρηση στην θωρακική κοιλότητα οργάνων της κοιλίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πιέζονται οι πνεύμονες και να μην έχει αρκετό χώρο για να αναπνέει σωστά. Ουσιαστικά, τα εσωτερικά της όργανα πρέπει να μπουν στη θέση τους στην κοιλιά για να ελευθερωθούν οι πνεύμονες. Το χειρουργείο της είναι πολύωρο και πολύπλοκο, με ειδική αναισθησία και θα κοστίσει 450 ευρώ μαζί με τις ακτινογραφίες, τη νοσηλεία τουλάχιστον 2 βδομάδων και τα ανάλογα φάρμακα-ορούς.
Δεύτερη είναι η πανέξυπνη γκρι-άσπρη Άνια, μόλις 3.5 μηνών, ένα πολύ καλόβολο και πονεμένο μωρό. Βρέθηκε να κλαίει χωμένη κάτω από ένα σκουπιδοτενεκέ όταν ήταν μόλις 2,5 μηνών. Είχε πολλαπλό κάταγμα στο πίσω αριστερό πόδι, μάλλον από αυτοκίνητο και χρειάστηκε να βάλει μεταλλική λάμα. Το χειρουργείο έγινε ήδη, επειδή ήταν επείγον να προλάβουμε τη σηψαιμία. Κοστίζει 200 ευρώ μαζί με τις ακτινογραφίες και τα υλικά. Η νοσηλεία της γίνεται ήδη σε σπίτι φιλοξενίας και σιγά-σιγά πατάει το ποδαράκι της και παίζει διστακτικά με τα άλλα γατάκια.
Ο επόμενος κύριος είναι ο τρυφερός άσπρος-γκρι Μπράιαν, 1 έτους, κοινωνικός αν και λίγο μαζεμένος λόγω του πόνου του, πάντα χαδιάρης και πατουσίτσας. Βρέθηκε σε γατο-αποικία να περιμένει στην άκρη μήπως μείνει λίγο φαγητό και για κείνον.
Το δεξί του ματάκι είναι κατεστραμμένο από άγνωστη αιτία (χτύπημα ή ερπητοϊό). Έχει γλαύκωμα-διόγκωση ματιού και χρειάζεται εξόρυξη οφθαλμού, για να αποφύγουμε μεγαλύτερη ζημιά είτε στο άλλο ματάκι είτε στον εγκέφαλο. Το χειρουργείο θα κοστίσει 150 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία μιας βδομάδας και τα ανάλογα φάρμακα.
Τέταρτη είναι η μικρούλα γκρι τιγρέ Μάφιν, κι αυτή μόλις 3.5 μηνών, χαρούμενη και τρυφερή, πρώτη στις αγκαλιές και τα χάδια και πάντα έτοιμη να κυνηγήσει μπαλάκια για παιχνίδι. Έχει παλιά κατάγματα στην ωμοπλάτη και παράλυση στο βραχιόνιο πλέγμα στο μπροστινό αριστερό ποδαράκι, όπως φαίνεται και στο βίντεο GATAKI. Καθώς τα οστά έχουν ήδη κολλήσει στραβά, η Μάφιν έχει μάθει να προσέχει. Θα χρειαστεί να επαναφέρουμε το βραχιόνιο πλέγμα της πατούσας της, για να μην το τραυματίζει καθώς κινείται και παίζει. Το χειρουργείο κοστίζει 330 ευρώ μαζί με τις ακτινογραφίες, νοσηλεία 10 ημερών και τα υλικά οστεοσύνθεσης.
Αυτές είναι οι ιστορίες μας με λίγα λόγια, για να μην σας κουράζουμε.
Έχουμε βρει προσωρινή φιλοξενία σε σπίτι με άλλες γατούλες για μετά, μα χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για τα χειρουργεία μας, ώστε να καταφέρουμε να γίνουμε καλά και να τρέχουμε και να παίζουμε, όπως όλα τα υγιή γατάκια!
Οι φιλοζωικοί σύλλογοι της Αττικής που απευθυνθήκαμε, έχουν πάρα πολλά περιστατικά και ήδη δεν τα βγάζουν πέρα. Εμείς ως φιλόζωοι που κάνουμε ό,τι μπορούμε έχουμε εξαντληθεί οικονομικά και πολλοί είμαστε άνεργοι. Παίρνουμε μεγάλο ρίσκο με την διάσωση των 4 μικρών ηρώων, και είμαστε ήδη οικονομικά και συναισθηματικά χρεωκοπημένοι. Είναι αδύνατον να καλυφθούν και να γίνουν τα χειρουργεία τους χωρίς την βοήθεια σας. Από τη στιγμή που τα είδαμε δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε. Ελπίζουμε και εσείς το ίδιο. Πήραμε τις καλύτερες δυνατές τιμές στα χειρουργεία, τα υλικά, τη νοσηλεία και τα φάρμακα από τους κτηνιάτρους που συμπαραστέκονται στα αδέσποτα, αλλά για τα υπόλοιπα χρειαζόμαστε τη δική σας οικονομική ενίσχυση!
:) χαρούμενοςΣας παρακαλούμε πολύ-πολύ να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλά
για να μπορέσουμε μετά να βρούμε κι ένα δικό μας σπιτάκι!
Όποιος θέλει να βοηθήσει τα γατουλίνια, μπορεί να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό Alphabank
IBAN GR49 0140 1120 1120 021011 40230 Αθηνά Τσιγκουράκου
(επειδή θα σας σταλεί απόδειξη από τον κτηνίατρο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο athinatsig@yahoo.com για το όνομα του καταθέτη, το ποσό και τη διεύθυνση που θα σταλεί η απόδειξη).
Για ιατρικές λεπτομέρειες του κάθε περιστατικού, μπορείτε να ενημερωθείτε από τους κτηνιάτρους:
-Για τη Μάνια και τον Μπράιαν από τον κτηνίατρο κ. Αντώνη Λιονάκη στο τηλ. 210-8060160 πρωί-απόγευμα
-Για την Άνια από τον κτηνίατρο κ. Ιωάννη Γλυνό στο 210-6082904 πρωί-απόγευμα
-Για την Μάφιν από τον κτηνίατρο κ. Νικόλαο Καραμήτσο στο τηλ. 210-6753850 πρωί-απόγευμα
Για περισσότερες πληροφορίες, φιλοξενία, υιοθεσία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αθηνά Τσιγκουράκου στο τηλ. 6977-694754 ή στο athinatsig@yahoo.com.
Κάθε σας δωρεά ακόμα και η πιο μικρή είναι πολύ σημαντική! Κι αν προτιμάτε δωρεά σε φαγητά ή φάρμακα ή αντιπαρασιτικά είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
:x ερωτοχτυπημένοςΚι αν θέλετε απλώς να μας γνωρίσετε από κοντά, θα χαρούμε πολύ να σας γουργουρίσουμε
ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας δίνετε την υποστήριξή σας!
:) χαρούμενος:) χαρούμενος:) χαρούμενος:) χαρούμενος
 
 
                          ΑΝ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
                                                      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!!!
 
 

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

                                          ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΦΙΛΕΣ  ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
                                          ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
ΚΑΙ  ΚΑΛΟ  ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
ΦΙΛΑΚΙΑ  ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 

 

OI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ