ΠΡΟΦΙΛ

Η φωτογραφία μου
ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΟ ΙΩΣΗΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ  ΝΑ ΧΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΙΧΝΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΙΔΕΕΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ:
http://www.katixitiko.gr
http://www.matia.gr
http://www.popelix.gr
http://blogs.sch.gr/enikakh/






ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ
ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΩ ΜΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ  ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ
ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΜΙΑ  ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.


Υ.Γ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
΄'ΕΘΕΛΟΝΤΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ[ΕΟΔνΠ] .
http://www.otoposmou.gr
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.




ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.



<><> </><><> </> <><><>ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΄'ΕΘΕΛΟΝΤΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ[ΕΟΔνΠ] ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ,ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ http://www.otoposmou.gr

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


</>
Image


 


Αύριο, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, από τις 9:00 το πρωί θα βρίσκεται στην Κατερίνη ο παραγωγός από το Νευροκόπι για να παραδώσει τους 24 τόνους πατάτες που παρήγγειλαν οι 530 οικογένειες της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Η παράδοση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί στο χώρο πάρκινγκ του δικαστικού μεγάρου στην οδό Φλέμινγκ.
Όλοι όσοι έχουν παραγγείλει πατάτες και έχουν επιβεβαιώσει την παραγγελία τους, μέχρι σήμερα το βράδυ, θα λάβουν SMS από την ομάδα, με την ακριβή ώρα προσέλευσης, για τον κάθε ένα από τους παραλήπτες. Παρακαλούνται όλοι να προσέλθουν την ώρα που θα αναφέρεται στο γραπτό μήνυμα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση. Επίσης παρακαλούνται όλα τα μέλη να έχουν μαζί τους το ακριβές χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην προσωπική παραγγελία του καθενός.
  • Οι παραγγελίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί έχουν διαγραφεί.
  • Η διαδικασία υποβολής νέων παραγγελιών θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, αφού πραγματοποιηθεί η πρώτη διανομή.
Χωρίς τη δική σας συμβολή, η δράση αυτή δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αποδείξατε τη δύναμη που έχει ο καταναλωτής: Συμμετέχει, αντιδρά, επιλέγει, και τελικά ορίζει τους κανόνες.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.

Για τους άπιστους Θωμάδες
20.02.12
Image
Μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση της δράσης μας "2,5 Ευρώ το δεκάκιλο"
Οι παρακάτω αράδες είναι αφιερωμένες σε όλους εκείνους, οι οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν, πως "ότι κι αν κάνουμε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε".
Λάθος! Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν. Αρκεί να ενωθούμε, να γίνουμε ένα, να αντισταθούμε!
Σήμερα, 20.02.2012 ελληνική αλυσίδα Super Market της Β. Ελλάδας η οποία δραστηριοποιείται και στο Ν. Πιερίας, έβγαλε σε προσφορά πατάτες Νευροκοπίου προς 0,34 Ευρώ το κιλό! Δηλαδή, από 7 ευρώ κατέβασε την τιμή σε 3,4 Ευρώ το δεκάκιλο.
Κατάλαβες φίλε; Λίγες ώρες μετά και οι μεγάλοι άρχισαν να ...«κλάνουν πατάτες». Και αυτή ήταν μόνο η αρχή!
Τυχαίο; Δε νομίζω!
«2,5 € το δεκάκιλο»
19.02.12
Image
Πολίτες της Πιερίας οργανώνονται για να χτυπήσουν τα Super Market και τους μεσάζοντες. Παρήγγειλαν 20 τόνους πατάτες, προς 2,5 Ευρώ τα 10 κιλά,
απευθείας από τον παραγωγό.
Ετοιμάζονται να παραγγείλουν ρύζι και όσπρια με στόχο να αναδείξουν την αισχροκέρδεια σε βάρος του απροστάτευτου πολίτη.
Πείτε την άποψή σας και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο στη δεξιά στήλη.
Φίλες και φίλοι,
Πριν λίγες μέρες, αγρότες από τη Δράμα μοίρασαν 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου μπροστά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι παραγωγοί διαμαρτύρονταν για την εξαιρετικά χαμηλή τιμή με την οποία αγοράζουν την πατάτα τους οι έμποροι. Επιπλέον, κατήγγειλαν ότι το 70% της παραγωγής τους παραμένει αδιάθετο, ενώ την ίδια στιγμή εισάγονται στην Ελλάδα πατάτες από την Αίγυπτο.
Ήταν μια πρωτοβουλία η οποία, για ευνόητους λόγους, έγινε δεκτή από τους πολίτες και προβλήθηκε επαρκώς από τα ΜΜΕ, και ειδικά από την ιδιωτική τηλεόραση, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν χάνει ευκαιρία να κάνει θέμα των οκτώ τον δοκιμαζόμενο πολίτη, που στέκεται στην ουρά, είτε για ένα πιάτο φαγητό ή για ένα σακί δωρεάν πατάτες.
Τώρα, όλοι γνωρίζουμε, πως οι αγρότες στο Νευροκόπι της Δράμας έχουν πρόβλημα με τη σοδειά τους. Ε, και λοιπόν, αυτό ήταν; Ποιος θα βοηθήσει αυτούς τους συμπολίτες μας; Ο υπουργός, ο βουλευτής, ο δήμαρχος, η επιτροπή …ανταγωνισμού; Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι απλοί πολίτες;
Εμείς, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, επειδή πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην κοινωνία πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση της, δηλαδή από εμάς τους απλούς πολίτες, λάβαμε την παρακάτω πρωτοβουλία και ξεκινώντας από την τοπική κοινωνία της Πιερίας, κάνουμε την αρχή και ζητάμε να την στηρίξετε.
Η πρωτοβουλία μας «2,5 € το δεκάκιλο»

ΠΗΓΗ: http://www.otoposmou.gr

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗΝ [ΕΟΔνΠ] ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

                                                http://www.otoposmou.gr

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΚΟΥΛΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ


ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΛΕΞΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ.ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΒΑΝΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΚΑΝΕ ΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΧΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΕ  ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ..




ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ  ΚΟΛΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΙ ΤΟ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
ΤΟ ΣΟΥΒΕΡ ,ΕΝΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ
ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΤΗΣ [ΦΩΤΟ 2]






                                                







ΜΕΡΟΣ 1ο ΤΕΛΟΣ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ



ΑΥΤΑ  ΗΤΑΝ  ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΠΟΛΛΑ  ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ,ΕΓΩ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΑΚΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΣΚΙΛΛΗ  ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η  ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ  ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ  ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑ  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Η ΙΩΣΗ  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

ΔΥΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ









ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΟ
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΙΩΣΗ .
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ!!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ  ΕΥΡΩΠΗ  ΑΛΛΑ  ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΧΙΟΝΙΑ,ΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ http://mikropragmatakia.blogspot.com ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΑΠΟ ΤΟ http://stardust-decorstyle.blogspot.com/   NA DEI ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ.

4:30  π.μ


ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΝΤΡΑΚΙ
ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΦΑΤΝΗ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ
ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΥΓΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.


ΚΑΙ ΔΥΟ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΠΗΓΗ :


 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
ΣΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ,.ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ


ΠΗΓΗ :


ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ  ΚΑΤΙ ΕΚΤΑΚΤΟ.
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Υ.Γ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ LIVE.






Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΑΣ






ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ
 ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ  ΜΑΣ.


ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ  ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ  ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ  ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ  ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ  ΕΤΣΙ  ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ  ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ Η ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ.

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ  ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΝΑ  ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

ΜΕ ΑΥΤΗ  ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΤΗΣ  http://apinkdreamer.blogspot.com/


ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.








Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κοιτάξτε την κατάντια μας».

«Κοιτάξτε την κατάντια μας».

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΡΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΟΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ  ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ aMaryllis ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ < δεν ήσουν καλά;; και δεν ζήτησες απ'τις φίλες σου (εδώ) ψυχανάλυση;; να μη ξαναγίνει παρακαλώ!!.>.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ


.ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ







-Μοίρασαν σακιά με πατάτες!





«Κοιτάξτε την κατάντια μας». Η παραπάνω ατάκα ανήκει σε έναν εκ των ανθρώπων που έσπευσαν στην πλατεία συντριβανίου στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που αγρότες από το Νευροκόπι μοίραζαν σακιά με πατάτες.
Συνολικά πάνω από 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου μοίρασαν στους περαστικούς πατατοπαραγωγοί από τη Δράμα, που έφτασαν νωρίς χθές το πρωί του Σαββάτου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η 24η Agrotica.
Οι πατατοπαραγωγοί έδωσαν 1.700 συσκευασίες των έξι κιλών στους πολίτες, ενώ με 300 εξάκιλες συσκευασίες εφοδίασαν το κοινωνικό παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης.
Παρά το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έσπευσαν να προμηθευτούν τσουβάλια με πατάτες, τις οποίες μετέφεραν πεζή ή και με ποδήλατα.
Με την κίνησή τους αυτή οι πατατοπαραγωγοί διαμαρτύρονται για την πολύ χαμηλή τιμή, που αγοράζουν την πατάτα οι έμποροι, σχεδόν μισή τιμή του κόστους παραγωγής. Επιπλέον, καταγγέλουν πως 70% της παραγωγής τους παραμένει αδιάθετο, ενώ την ίδια στιγμή εισάγονται στην Ελλάδα πατάτες από την Αίγυπτο.
Η κινητοποίηση έγινε στο πλαίσιο των διαδηλώσεων των αγροτών, κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Agrotica» στη συμπρωτεύουσα.
ΠΗΓΗ¨http://newsmessinia.blogspot.com/2012/02/blog-post_6172.html

Χαμός και στην Θεσσαλονίκη για ένα πεντόκιλο πατάτες!!

Χαμός και στην Θεσσαλονίκη για ένα πεντόκιλο πατάτες!!
Ακολουθώντας το παράδειγμα των παραγωγών της Βοιωτίας, που πριν λίγες μέρες μοίρασαν λαχανικά στον κόσμο στην Αθήνα, οι αγρότες από το Νευροκόπι προχώρησαν σε μία ανάλογη κίνηση.
Στο πλαίσιο της 24η Αgrotica, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, οι αγρότες από το Νευροκόπι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πύλη της ΔΕΘ, όπου μοίρασαν δωρεάν στους Θεσσαλονικείς 10 τόνους πατάτες.
Οι αγρότες διέθεσαν 2.000 πεντάκιλα τσουβάλια με πατάτες, προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να γνωρίσουν και να γευτούν το προϊόν τους, με απώτερο σκοπό να τους στηρίξουν.
Σκοπός αυτής της κίνησης είναι πρωτίστως θα διαμαρτυρηθούν για τις χαμηλές τιμές πώλησης και τις μεγάλες αδιάθετες ποσότητες της σοδειάς τους, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν το 70% της παραγωγής του να παραμένει αδιάθετο και να εισάγει η Ελλάδα πατάτες Αιγύπτου.
Και σε αυτή την περίπτωση όμως αποκαλύφθηκε η δύσκολη κατάσταση όλο και περισσότερων οικογενειών στην Ελλάδα.
«Κοιτάξτε την κατάντια μας». Η ατάκα ενός ηλικιωμένου περιγράφει ίσως καλύτερα και από χίλιες λέξεις τις εικόνες που διαδραματίστηκαν.
Συνταξιούχοι, νοικοκυρές, άνεργοι, παιδιά, καλοντυμένες κυρίες άρπαζαν δύο και τρία σακιά από τις πατάτες που μοίραζαν δωρεάν οι παραγωγοί του Νευροκοπίου. Αν αυτή είναι η Ελλάδα του μνημονίου τότε καλύτερα η πτώχευση, έλεγαν πολλοί!
{youtube}HIUYnzQxwbM{/youtube}  ΠΗΓΗ:http://www.tromaktiko.net




ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.












OI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ