ΠΡΟΦΙΛ

Η φωτογραφία μου
ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΕΙΟ ΜΟΥ



ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ  ΦΙΛΕΣ  ΓΕΙΑ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ  ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΩ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΕΙΟ ΜΟΥ    
  ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ  ΔΕΙΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΥ.
ΙΣΩΣ  Η ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΟΜΩΣ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΗΠΟΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
ΧΟΜΠΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.


ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!



 

                         












ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΑΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΑΛΤΣΕΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ  ΑΧΤΙΔΑ  ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ.ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ.

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΙΣ ΧΙΟΥ
.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΔΑΣΗ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΟΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ  ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ.
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!




35 σχόλια:

  1. Ειναι φανταστικοοοοο θερμοκηπιοοοο!!ποσο ζηλευω τους ανθρωπους που μπορουν κ το κανουν! Να σαι παντα καλα, να συνεχιζεις να παραγεις τα λαχανικα σου και να δημιουργεις.
    Πολλα φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ MISIRLOU ΜΟΥ.ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ,ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Το θερμοκήπιο είναι καταπληκτικό!Μόλις φας λαχανικά καλλιεργημένα από εσένα όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται άνοστα!Μακάρι να μπορούσαμε όλι να είχαμε από ένα δικό μας ,να ασχολούμαστε με τη φύση και να μην είμαστε αναγκασμένοι να φοράμε άβολα ρούχα και να δουλεύουμε με τον υπολογιστή!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα
    Καλή σοδειά από το θερμοκήπιο. Φαντάζομαι ότι τα καλλιεργείς χωρίς χημικά λιπάσματα...
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ.ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΞΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ζηλεύωωωωωωωωωω!!!!!!Ότι καλύτερο θα μπορούσε να έχει κανείς!!!!!!!!!Μπράβοοοοο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΜΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑ ΚΑΤΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ!!!!!!!!!
      ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Πάντα μου άρεσε να έχω μια τέτοια απασχόληση. Προς το παρόν μόνο λίγες γλάστρες με μυρωδικά στο μπαλκόνι είναι εφικτό για μένα! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ!!!!ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ.
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΤΡΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Πλούσια σοδειά...Αλλά γιατί στο θερμοκήπιο;Στο Νευροκόπι τέτοια εποχή πρέπει να είναι ιδανικά για υπαίθρια καλλιέργεια...Πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΣΤΡΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΑΓΩΣΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
      ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Είναι υπέροχο το θερμοκήπιο σου!!!Καλή σοδειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tώρα γιατί έκανες αυτή την ανάρτηση ????.....για να με πληγώσεις ανεπανόρθωτα ?????.....κι εγώ η κακομοίρα κάνω ένα μικρό μποστάνι....αλλά πέρυσι έβγαλα δύο κολοκυθάκια....και φέτος ένα μοναδικό αγγούρι, κι αυτό κιτρινιάρικο. Είμαι απογοητευμένη...από του χρόνου δεν θα ξαναβάλω τίποτα. Ξετρελάθηκα με τα λαχανικά σου πάντως. Τυχερούλα, έχεις και λίπασμα από τις κοτούλες σου...είναι και ο καθαρός αέρας. Μπράβο σου....Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΩ.
      ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 2 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ.
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ,ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΟΔΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΗ ΓΗ ΣΑΣ!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!!
    Ο ΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΡΕΝΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙΑ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!
      ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. πόσο χάρηκα τώρα που είδα τη φωτογραφία του μπέμπη μας στο Blog σου!!!!!!!!!!!χιχιχιιχιχ!!!!!!!!! πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΜΟΥ!!!
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ!!!!!!!!!
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Μάλλον μας πειράζεις λέγοντάς μας ότι αυτή η ξενάγηση μπορεί να μην μας ενδιαφέρει.Μας ενδιαφέρει και παράλληλα, μας κάνει να ζηλέψουμε.Μακάρι να είχαμε όλοι τον χώρο να φτιάξουμε θερμοκήπιο σαν και το δικό σου και να γευόμαστε λαχανικά χωρίς φυτοφάρμακα.
    Καλοφάγωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΩ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ,ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ.
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Καλή σου μέρα Άννα μου!!!!φανταστικό το θερμοκήπιο σου!!!!!πάντα καλές σοδειές!!!!!!σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!έχω κι εγώ τον κήπο μου με τα λαχανικά μου και ξέρω πόσο κόπο και δουλειά έχουν!!!!!όταν όμως βλέπεις τα λαχανικά τα ξεχνάς όλα!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αννούλα, απίθανο το θερμοκήπιο !!! Σε ζηλεύω που έχεις τόσο όμορφο κήπο! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο Άννα! όλα τα προλαβαίνεις!... τι να πω εγώ...η σοδειά σου τα λέι όλα!...Καλή δύναμη σου εύχομαι...γιατί όλα αυτά δεν γίνονται εύκολα...
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή μου Άννα, εσύ έχεις παράδεισο!!!Πότε προλαβαίνεις όμως να περιποιείσαι και θερμοκήπιο μαζί με ολα τ' άλλα, μπράβο σου γλυκιά μου!!!Και πανέμορφα όλα τα λαχανικά σου!!Δεν πρόλαβα να πάρω τηλ. το 15Αύγουστο, θα έρθω όταν έρθουν και τα κορίτσια, να τα πούμε από κοντά!!φιλάκια πολλά!!Καλό σ/κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένα σχόλιο μόνο......ζηλεύω, ζηλεύω, ζηλεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι ωραίο θερμοκήπιο!!! όσο για τις σάλτσες που λες και μαρμελάδες τις λιγουρεύτηκα χωρίς να ξέρω τι θα είναι καν!! χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε, δε θα πώ τίποτα ξεχωριστό κι εγώ... Μόνο πως σε ζηλεύω που μπορείς να έχεις τα δικά σου λαχανικά στον κήπο σου! Όλα υπέροχα δείχνουν!!! Συγχαρητήρια που τα καταφέρνεις τόσο καλά! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχεις ένα παράδεισο Γιασμίν μου....και στο πιό παγωμενο μερος της Ελλαδας μας κανεις θαυματα... τελεια τα λαχανικά σου κατάλαβες πόσες σε ζηλευουμε;;;;; πμορεί να θέλουνε κόπο αλλα και αγάπη για να γίνουν τόσο ομορφα να μπορείς να τα φάς και να λές γεία στα χέρια σου....αυτή ειναι εικανοποιηση κορίστι μου... φιλακια απο την μια άκρη στην άλλη άκρη της Ελλαδας !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τελικά ο Μπέμπης σου έφερε τύχη χαχαχααχ!!!!! για ρίξε μια ματιά εδώ!! http://mayasfairytale.blogspot.gr/2012/08/9-meeeeoooow-o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γειά σου Γιασμίν !!! Έχω μαγευτεί με τις ικανότητες της κηπουρικής σας και με το υπέροχο θερμοκήπιό σας !!!!!!! Έχετε τα πάντα !!! Άχ...πόσο χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να δημιουργούν τα δικά τους τρόφιμα...να αγαπούν τη γή και να ξέρουν τί τρώνε !!!! Μπράβο σας....χίλια μπράβο !!!!
    Όνειρο το έχω να μάθω κι εγώ περί κηπουρικής και να φτιάξω μποστανάκια, αλλά στην ταράτσα στην Αθήνα !! Δέν ξέρω άν θα τα καταφέρω ποτέ αλλά έχω φίλους που ξέρουν κάποια πράγματα και θέλουν να με βοηθήσουν !!! Βέβαια δέν ξέρω άν θα βγούν καλά στο περιβάλλον της Αθήνας...αλλά θέλω να προσπαθήσω !!! Εντάξει δέν μένω κέντρο-κέντρο !
    Σε ζάλισα !!! Πάντα καλές σοδειές εύχομαι και υγεία να έχετε !!! Να είστε πάντα καλά !!!! Καλά μαγειρέματα !!!! Άααα...όσο για το κολλιέ πολύ καλή η ιδέα σου να φτιάξεις ένα πλεχτό...τέλεια !!!!!
    Φιλάκια πολλά !! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γειά σου Αννούλα μου ! Και γειά στα χεράκια σου! Τί ομορφιές είναι αυτές ?! Εμείς θερμοκήπιο δεν έχουμε αλλά κάθε χρόνο φυτεύουμε τα λαχανικά μας και τα φροντίζουμε χωρίς λιπάσματα και φάρμακα. Η σοδειά μας είναι πολύ μικρή,βέβαια. Φέτος, ίσως λόγω του καύσωνα, δεν πρόκοψαν και τόσο. Φάγαμε όμως και ντομάτες, και αγγούρια, πιπεριές, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ένα πεπονάκι, λίγες πατατούλες-μινιατούρες, αλλά και πολλά βλήτα (τα σημερινά μάλλον ήταν τα τελευταία)!
    Καλή σοδειά να έχετε !!!!
    Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλή μου ΄Αννα να το χέρεσαι το θερμοκήπιο σου! Είναι πολύ όμορφο! Καλή συνέχεια εύχομαι! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ[ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΧΑΧΑ] ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ....ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΩΔΩΣΩ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΟΚΗΠΟ!ΧΑΧΑ!ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΤΕ!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ..ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ...ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

OI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ