ΠΡΟΦΙΛ

Η φωτογραφία μου
ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ.

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΓΕΡΑ ΤΟ ΜΑΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΨΑΞΙΜΟ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΡΤΑΡΙΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΡΕΝΑ ΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ.ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΣΚΟΠΟ.ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΠΟΤΕ Η ΡΕΝΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΤΑΡΙΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΤΗ ΔΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΥΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ DECOUPAGE,ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΩΣΗ,ΤΙΣ ΣΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΙΝΑ[ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ]ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ. ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΤΥΠΩΣΑ ΣΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΜΕΛΙΩΤΙΣΣΑ ΤΙΣ ΚΟΛΗΣΑ,ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΟΡΔΟΝΙ. ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ,ΤΗ ΛΥΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ.ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΕΒΑΨΑ ΧΡΥΣΟ ΣΦΥΡΙΛΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΚΙΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΕΓΙΝΕ..








ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ 19η ΜΑΙΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΟΝΤΟ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ.

25 σχόλια:

  1. GIASMIN ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ???
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!!!!
    ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΜΠΊΠΤΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα giasmin!! Με το καλό να έρθει και το δικό σου το συρτάρι!! Πέφτει και μέσα στη έκθεση η μέρα μνήμης της γενοκτονίας, οπότε αποκτά και συμβολικό χαρακτήρα... Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά τα πάντα μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα συρτάρι...... ακόμα και όλος ο Πόντος!!!!! Μπράβο Αννούλα είναι υπέροχο!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!!!!
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΟ ΣΥΡΤΑΡΙ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ!
    ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ!!!!
    ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!
    ΟΣΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΘΑ ΠΛΕΙΟΔΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!
    ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!
    ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ, Η ΛΙΡΑ...ΕΔΩΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ...ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ!!!!!!
    ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ όμορφο Άννα μου...Συγκινήθηκα...και με τον συμβολικό χαρακτήρα...!!!Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αννα μου, εξαιρετικό ο συρτάρι σου! "Μυρίζει" Πόντο! Προκαλεί ιδιαίτερη συγκινηση και σίγουρα θα εκτιμηθεί ! Φιλάκια ! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όμορφο...όμορφο...όμορφοοοο!!!!!! Πραγματικά συγκινητικό το ότι η επέτειος της γενοκτονίας συμπίπτει με την έκθεση!! Να είσαι καλά Άννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ συγκινητικό. Ένα συρτάρι γεμάτο εικόνες και παράδοση. Πολλά μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς σε βρήκα Αννα μου!!!!! συγκινήθηκα τόσο πολύ μολις διαβασα ότι έχεις γραψει για τον Πόντο..και το Συρτάρι σου ήταν η ομορφότερη ιδέα το θέμα του... εγώ δεν είμαι ούτε πόντια ..αλλα ούτε και Κρητικιά...όμως μένω στην Κρήτη πολλά χρόνια ειμαι απο Θεσσαλονίκη και μικρή είχαμε πολλους Πόντιους γειτονες... και αυτό το δέσιμο που έχουν οι πόντιοι με τους κρητικούς με έχει κανει να λατρέψω αυτές τις δύο ράτσες...γιατί έχουν την ίδια λεβεντια...στους χορούς τους στα τραγούδια τους και ενα παραπάνω οι Ποντιοι που εχουν μέσα τους τον ξεριζωμό!!!!αχ!!! τι όμορφα έκανα να σε επισκεφτώ;;.. θα σε βάλω στα ιστολόγια μου να τα λέμε συχνα... σε φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aννα μου τι απιστευτο συρταρι που εφτιαξες κοπελα μου!!!Χιλια μπραβο για την σκεψη και την υλοποιηση!Θα γινει αναρπαστο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kalispera Giasmin mou!!! Xronia polla!!! Me siginise afantasta!!! O papous pou me megalose itan PONTIOS!!!! kai to kamarono!!!!!
    Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο Αννα μου ! Υπέροχο το αφιέρωμά σου στον Πόντο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβοοοοο ειναι υπεροχο Αννα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλενάδα συγχαρητήρια!!!!! Έφτιαξες ένα αριστούργημα!!! Αγαπώ τους Πόντιους και αγαπώ και τις υπέροχες δημιουργίες σου!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!! Πολλά φιλάκια γλυκούλα μου! Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι πολύ όμορφα φτιαγμένο το ποντιακό σου συρτάρι! Καλή επιτυχία να έχουμε στην πανέμορφη αυτή έκθεσή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ANNA ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΙΩΣ..ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ.
    ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά δεν κρατιέμαι να ξημερώσει να το δείξω στον παππού μου!!!! Για να μην πω σε όλο το σόι!!!! Φοβερό και το μήνυμα του ακόμα καλύτερο!!! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. να σε καλα..ενα Συρταρι με Κεμετζεν και Νταουλι..ειναι Πραμα..κορτσοπον..θα βρει τον τοπο του..ομορφη βδομαδα..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ!! ΜΠΡΑΒΟ !!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Excellent Articles writing Dear Friend Nice Information Share all over the world.God Bless You..
    single speed cycle shops london
    bicycle shops near london olympic
    bicycle shops north london

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εεεε μετά από ένα τέτοιο συρτάρι, επιβάλεται κι ένας χορός... διάλεξε, τικ, κότσαρι, τρομαχτό...πες τι... εγώ μέσα σ' όλα!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γλυκιά μου το συρτάρι σου είναι πολύ πολύ όμορφο και όχι μόνο έχει και τεράστια συμβολική αξία, αφού αναφέρετε στην σφαγή των Ποντίων...Με συγκίνησες!!! Να είσαι καλά και ελπίζω να τα πούμε στη Μονή Λαζαριστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολυ ομορφη και συγκινητικη η σκεψη σου να φτιαξεις ενα συμβολικο συρταρι!!!Να σαι παντα καλα και να δημιουργεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

OI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ