ΠΡΟΦΙΛ

Η φωτογραφία μου
ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ  ΓΕΙΑ ΣΑΣ.18 ΩΡΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ.ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ  ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ  ΓΙΑΤΙ  Η  ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΜΕΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ..                                                                                             







ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ.ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ  ΔΙΣΤΑΣΕΤΑΙ   ΝΑ ΠΕΙΤΕ  ΤΗ ΓΝΩΜΗ  ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ                                                                                 


ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΤΟΥΡΤΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΒΗΝΩ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΞΙΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!









13 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΟΥΦ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ (ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ...ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ...)ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά ,χιλιόχρονη. Πάντα γερή κι ευτυχισμένη να είσαι . Τα αυγουλάκια πολύ θα τα ήθελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά πάντα ευτυχισμένη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρονια πολλα να τα εκατοστησεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και πάλι! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου! Όλα πανέμορφα, αλλά τα βραχιολάκια... "πανεμορφότερα"!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρόνια πολλά....με καθυστέρηση!!!να είσαι πάντα υγιής και δημιουργική...να σε χαίρεται η οικογένειά σου....και εμεις!!!!Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια Πολλάαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! Δεν είχα internet και δεν πρόλαβα τα γενέθλιά σου!! Να είσαι πάντα γερή και χαμογελαστή!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, να σε χαίρονται και να σε φροντίζουν κι εκείνοι!! Σου στέλνω μια αγκαλιά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφα τα δωράκια που ετοίμασες!Ειδικά τα αυγουλάκια φοβερά!!!Γειά στα χέρια σου!Χρόνια πολλά και πάλι να είσαι πάντα καλά, με αγάπη, ευτυχία και πολλές δημιουργικές στιγμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλενάδα ελπίζω να έλαβες την κάρτα μου εγκαίρως.. Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα γλυκούλα μου!!!! Και του χρόνου να'σαι καλά να μας ξανακεράσεις! Τι υπέροχη τούρτα!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα...αυτο το σισαλ μπορεις να μου πεις τι ειναι και που το βρισκουν?
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TO SISAL EINAI ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΛΩΣΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ .ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΦΑΡΔΟΥΣ 10 ΕΚ Η ΚΑΙ 50 ΕΚ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ HOBBY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

OI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ