ΠΡΟΦΙΛ

Η φωτογραφία μου
ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ,ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ.ΜΙΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.
1η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΡΤΙΟ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΩ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ,ΤΑ  ΓΝΩΣΤΑ ΔΙΧΡΩΜΑ[ΚΟΚΚΙΝΟ-ΑΣΠΡΟ] ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ.ΕΤΣΙ ΧΘΕΣ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.


ΜΕ ΚΟΜΠΟΥΣ  ΜΙΚΡΑΜΕ

ΠΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΝΑΚΙ
 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΤΕ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.












 Υ.Γ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ΄'ΕΘΕΛΟΝΤΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ[ΕΟΔνΠ] .
 http://www.otoposmou.gr/
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.




12 σχόλια:

  1. καλό μήνα Γιασμίν μου!!!! υπέροχα τα βραχιολάκια σου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλο μηνα κοριτσι..υπεροχα τα μαρτακια σου..να σαι καλα..μου αρεσε η κυρα Σαρακοστη..θα παρω την δευτερη..καλο βραδυ γλυκια μου..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ μου άρεσαν τα μαρτάκια σου. Ειδικά τα δύο τελευταία με το βελονάκι.Έτσι να ξεφεύγουμε λίγο από τα συνιθισμένα. Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πανέμορφα όλα τα βραχιολάκια!
    Ευχαριστούμε για την κυρά Σαρακοστή!
    Καλό μήνα να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ όμορφα τα μαρτάκια! παρ΄όλου που ειμαι τόσα χρόνια εδω...δεν τα ήξερα, αλλά διάβασα σήμερα για αυτό το όμορφο έθιμο! Ευχαριστώ που το έβαλες!!! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανεμορφα τα βραχιολακια!Καλο μηνα με το καλο να μας ερεθι η ανοιξη!!!Φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όμορφα τα έκανες τα βραχιολάκια του Μάρτη. Μόνο που σήμερα δεν είχαμε ήλιο. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε τις υπόλοιπες μέρες του μήνα.Καλό και δημιουργικό μήνα να έχεις.
    Υ.Γ Αν θέλεις, βγάλε την λεκτική επαλήθευση γιατί δυσκολεύει την μεταξύ μας επικοινωνία, αλλά και γιατί οι χαρακτήρες που ζητά, πολλές φορές δεν είναι ευανάγνωστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς σε βρήκα και καλό μήνα!!!!!! Τα βραχιολάκια πολύ όμορφα... μα και η κυρά Σαρακοστή!!! Παίρνω μία να στολίσω το σπιτάκι μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα ανάρτηση!!καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό μήνα Γιασμίν! Την στόλισα ήδη την κυρά Σαρακοστή σου ! Τα βραχιολάκια σου τέλεια ! Καλέ, πόσα έφτιαξες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα,
    να σου πω,
    και με χιονι μπορει να σε καψει ο ηλιος,
    χα χα χα.
    Ποσα σχεδια μπορει να σκεφτεί κανείς για μάρτη? τα δικα σου τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

OI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ