ΠΡΟΦΙΛ

Η φωτογραφία μου
ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.



<><> </><><> </> <><><>ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΄'ΕΘΕΛΟΝΤΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ[ΕΟΔνΠ] ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ,ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ http://www.otoposmou.gr

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


</>
Image


 


Αύριο, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, από τις 9:00 το πρωί θα βρίσκεται στην Κατερίνη ο παραγωγός από το Νευροκόπι για να παραδώσει τους 24 τόνους πατάτες που παρήγγειλαν οι 530 οικογένειες της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Η παράδοση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί στο χώρο πάρκινγκ του δικαστικού μεγάρου στην οδό Φλέμινγκ.
Όλοι όσοι έχουν παραγγείλει πατάτες και έχουν επιβεβαιώσει την παραγγελία τους, μέχρι σήμερα το βράδυ, θα λάβουν SMS από την ομάδα, με την ακριβή ώρα προσέλευσης, για τον κάθε ένα από τους παραλήπτες. Παρακαλούνται όλοι να προσέλθουν την ώρα που θα αναφέρεται στο γραπτό μήνυμα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση. Επίσης παρακαλούνται όλα τα μέλη να έχουν μαζί τους το ακριβές χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην προσωπική παραγγελία του καθενός.
  • Οι παραγγελίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί έχουν διαγραφεί.
  • Η διαδικασία υποβολής νέων παραγγελιών θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, αφού πραγματοποιηθεί η πρώτη διανομή.
Χωρίς τη δική σας συμβολή, η δράση αυτή δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αποδείξατε τη δύναμη που έχει ο καταναλωτής: Συμμετέχει, αντιδρά, επιλέγει, και τελικά ορίζει τους κανόνες.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.

Για τους άπιστους Θωμάδες
20.02.12
Image
Μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση της δράσης μας "2,5 Ευρώ το δεκάκιλο"
Οι παρακάτω αράδες είναι αφιερωμένες σε όλους εκείνους, οι οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν, πως "ότι κι αν κάνουμε, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε".
Λάθος! Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν. Αρκεί να ενωθούμε, να γίνουμε ένα, να αντισταθούμε!
Σήμερα, 20.02.2012 ελληνική αλυσίδα Super Market της Β. Ελλάδας η οποία δραστηριοποιείται και στο Ν. Πιερίας, έβγαλε σε προσφορά πατάτες Νευροκοπίου προς 0,34 Ευρώ το κιλό! Δηλαδή, από 7 ευρώ κατέβασε την τιμή σε 3,4 Ευρώ το δεκάκιλο.
Κατάλαβες φίλε; Λίγες ώρες μετά και οι μεγάλοι άρχισαν να ...«κλάνουν πατάτες». Και αυτή ήταν μόνο η αρχή!
Τυχαίο; Δε νομίζω!
«2,5 € το δεκάκιλο»
19.02.12
Image
Πολίτες της Πιερίας οργανώνονται για να χτυπήσουν τα Super Market και τους μεσάζοντες. Παρήγγειλαν 20 τόνους πατάτες, προς 2,5 Ευρώ τα 10 κιλά,
απευθείας από τον παραγωγό.
Ετοιμάζονται να παραγγείλουν ρύζι και όσπρια με στόχο να αναδείξουν την αισχροκέρδεια σε βάρος του απροστάτευτου πολίτη.
Πείτε την άποψή σας και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο στη δεξιά στήλη.
Φίλες και φίλοι,
Πριν λίγες μέρες, αγρότες από τη Δράμα μοίρασαν 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου μπροστά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι παραγωγοί διαμαρτύρονταν για την εξαιρετικά χαμηλή τιμή με την οποία αγοράζουν την πατάτα τους οι έμποροι. Επιπλέον, κατήγγειλαν ότι το 70% της παραγωγής τους παραμένει αδιάθετο, ενώ την ίδια στιγμή εισάγονται στην Ελλάδα πατάτες από την Αίγυπτο.
Ήταν μια πρωτοβουλία η οποία, για ευνόητους λόγους, έγινε δεκτή από τους πολίτες και προβλήθηκε επαρκώς από τα ΜΜΕ, και ειδικά από την ιδιωτική τηλεόραση, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν χάνει ευκαιρία να κάνει θέμα των οκτώ τον δοκιμαζόμενο πολίτη, που στέκεται στην ουρά, είτε για ένα πιάτο φαγητό ή για ένα σακί δωρεάν πατάτες.
Τώρα, όλοι γνωρίζουμε, πως οι αγρότες στο Νευροκόπι της Δράμας έχουν πρόβλημα με τη σοδειά τους. Ε, και λοιπόν, αυτό ήταν; Ποιος θα βοηθήσει αυτούς τους συμπολίτες μας; Ο υπουργός, ο βουλευτής, ο δήμαρχος, η επιτροπή …ανταγωνισμού; Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι απλοί πολίτες;
Εμείς, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, επειδή πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην κοινωνία πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση της, δηλαδή από εμάς τους απλούς πολίτες, λάβαμε την παρακάτω πρωτοβουλία και ξεκινώντας από την τοπική κοινωνία της Πιερίας, κάνουμε την αρχή και ζητάμε να την στηρίξετε.
Η πρωτοβουλία μας «2,5 € το δεκάκιλο»

ΠΗΓΗ: http://www.otoposmou.gr

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗΝ [ΕΟΔνΠ] ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

                                                http://www.otoposmou.gr

8 σχόλια:

  1. Βούιξε όλη η Ελλάδα με αυτή την πρωτοβουλία!!! ΜΠραβο τους και πιστευω οτι θα έχει συνέχεια θετική !!! Τόσα και τόσα μπορουν να γίνουν, έγινε η αρχή και αυτό ειναι πολύ πολύ καλό!!!! Πολλά χαιρετίσματα,Αννε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

      Διαγραφή
  2. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!!
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
    ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ!!!!!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ [ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ]ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ.
      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Μακαρι να γινει και στην Θεσσαλονικη και με αυτο τον τροπο κερδιζουν και οι δυο πλευρες!!!!

      Διαγραφή
  3. μπραβο στους Ανθρωπους..λιγο ο ενας λιγο ο αλλος κατι θα κανουμε..ολα καλα θα πανε..καλη Σαρακοστη Αννουλα..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ.

      Διαγραφή
  4. Μπράβο στην ομάδα της Κατερίνης!!!εύχομαι να εξαπλωθεί και στην πώληση και άλλων προϊόντων!!!Τέλος οι μεσάζοντες!!!Μπράβο και σε σένα πατριωτάκι Αννούλα, Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

OI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ